Mihajlović: Ilić i Mrkonjić da ućute 1 Foto: mgsi.gov.rs

Potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mihajlović izjavila je da najava povratka predsednika Nove Srbije Velimira Ilića u politiku jasno pokazuje za kakve se ideje i koje ljude zalaže srpska opozicija.

„Kako Velimira Ilića nije sramota da posle doktoriranja kraduckanja, nakon silnog druženja sa ljudima s one strane zakona, naručivanja kupovine ‘onog vozila što ima onu ruku pa skuplja’, bilo šta govori o putevima, zar stvarno misli da su građani zaboravili šta je sve radio“, upitala je Mihajlovićeva.

Ona je rekla da „posle potopa koji je ostavio građevinarstvo i naše kompanije još ne mogu da se oporave od posledica njegove politike i politike njegovog naslednika Milutina Mrkonjića“.

Mihajlović je istakla da je veoma zanimljivo što Ilić, sada kao novopečeni „savetnik nekakve srpske desnice“, nema zamerke samo na ono što je radio „levičar Mrkonjić“.

„Ćuti Ilić o Mrkonjićevom auto-putu koji se raspao i pre nego što je pušten u saobraćaj. A kako i da bude pušten kad je povezivao dve njive. Zbog njih dvojice država je izgubila i puteve i investitore i nova radna mesta, ali zato je njima bilo jako dobro“, navela je Mihajlovićeva u pisanoj izjavi.

Ona je zahvalila predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i premijerki Ani Brnabić što takvi ljudi nikad više neće biti deo Vlade.

„Čast njihovim godinama, ali najpoštenije bi bilo da Ilić i Mrkonjić ućute i vrate se tamo gde su kao ministri i provodili najviše vremena, a to nisu gradilišta i zgrada Vlade, već kafane“, rekla je Mihajlovićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari