Mihajlović: Opozicija na protestu u Beogradu još jednom pokazala da nema ideje 1Foto: FoNet/ MGSI (Arhiva)

Potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva Srpske napredne stanke (SNS) Zorana Mihajlović, izjavila je da su opozicioni političari na protestu u Beogradu još jednom pokazali da nemaju ideje i politiku koju mogu da ponude građanima Srbije, saopštila je njena služba za informisanje.

„Suprotno onom što govore opozicioni lideri, Srbija je danas pokazala da je demokratska zemlja, u kojoj svako ima pravo da iskaže svoj politički stav i može to da uradi bez nasilja. S druge strane, građani su još jednom pokazali da su odgovorniji od opozicionih lidera“, navela je Mihajlović.

Procena opozicije – 35.000 ljudi na protestu „1 od 5 miliona“ (FOTO, VIDEO)

Građani su pokazali, kako je rekla, „da ne podržavaju nasilje i upadanje u institucije Obradovića i Đilasa, kao što su zvižducima Borisu Tadiću, stavili do znanja da ne žele političare koji su jednom već izgubili njihovo poverenje“.

Po njenoj oceni, lideri Saveza za Srbiju još jednom propustili da pred građane izađu sa svojim idejama i politikom.

„Umesto ideja, izneli su uvrede, a umesto programa, građanima su ponudili fraze i ponavljanje svojih pogrešnih odluka iz prošlosti“, izjavila je Mihajlović, kako prenosi njena služba za informisanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari