Naprednjaci i u prostorijama Skupštine beogradske opštine Stari grad (VIDEO) 1Foto: Miroslav Dragojević

Odbornici Srpske napredne stranke nešto pre 17 časova došli su u salu Skupštine opštine Stari grad u Beogradu

Oni su došli kako bi, prema rečima odbornice SNS Nataše Belča, iskazali protest protiv svega što radi predsednik te opštine Marko Bastać.

„Došli smo kao odbornici, neko ko ovde radi, da protestujemo protiv svega što radi predsednik opštine Marko Bastać, koji ruši gradilišta po centru Beograda i onemogućava starograđanima da, kada se završe radovi, uživaju u svemu što je grad rešio da uradi za ovu centralnu opštinu“, rekla je Belča agenciji Beta.

Ona je kazala da za sada ne postoji konkretan plan o tome do kada će ostati u opštini.

Predsednik opštine Marko Bastać rekao je agenciji Beta da su naprednjaci „ušli kao hajduci“ u opštinu, ali da su im oni otvorili vrata od skupštinske sale i pustili im video snimak njegovog govora sa prošlog protesta ispred Skupštine grada Beograda na kome je govorio o zloupotrebama zamenika gradonačelnika Gorana Vesića.

„Oni su mislili da pošto je petak i pošto je prošlo radno vreme, ovde nema nikoga. Ušli su kao hajduci. Mi smo im otvorili vata i dobiće prigodan materijal da gledaju o svim zloupotrebama koje čini večiti zamenik Goran Vesić koji će u istoriju ući kao najveća štetočina u istoriji grada“, rekao je Bastać.

On je ocenio da je ulazak u Skupštinu ideja Gorana Vesića „jer zna da mu se bliži kraj“.

„Cela ova igranka je Vesićeva ideja jer zna da mu se bliži kraj i da će biti smenjen i pokušava da žrtvuje ove ljude da dodju i protestuju ovde, a on ne može da ispuni sopstveno obećanje da stupi u štrajk gladju“, rekao je Bastać.

Naprednjacima je doneta i boca infuzije, kako je Bastać rekao, u slučaju da ih Vesić „natera“ da stupe u štrajk gladju.

Bastać tvrdi i da medju onima koji su ušli nisu svi odbornici Skupštine opštine Stari grad, dok Nataša Belač navodi da jesu.

http://

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari