Narodna stranka: Vandalizam neće zaustaviti borbu 1Foto. Kancelarija Narodne stranke Paraćin

“Stakla na kancelariji Opštinskog odbora Narodne stranke u Paraćinu razbijena su u subotu oko 21 sat, a u kontekstu nedavnih dešavanja ovaj vandalski čin može se razumeti jedino kao još jedna u nizu poruka Narodnoj stranci da odustane od svoje borbe za oslobađanje Srbije od diktatorskog režima, saopštila je danas Narodna stranka.

„Odgovor na tu poruku je da nećemo odustati, već ćemo se još snažnije boriti“, saopštio je šef Izvršnog odbora Narodne stranke Vladimir Dobrosavljević i dodao da je po pozivu predsednika GO Narodne stranke u Paraćinu Predraga Jašovića, slučaj prijavljen policiji.

Dobrosavljević ističe da ni jedan vid nasilja ili pritiska neće zaustaviti Narodnu stranku u borbi za promene i izgradnju normalne Srbije.

„Narodnu stranku čine hrabri i samosvesni ljudi i svaki napad je samo razlog više da nastavimo borbu. To dokazuje i slučaj koji se dogodio u Vranju, ali i napadi na naše članove u Vrbasu, Smederevskoj Palanci, Bujanovcu i drugim gradovima“.

Narodna stranka podseća da su pre nedelju dana u Vranju od strane nasilnika iz Srpske napredne stranke pretučeni predsednik i potpredsednik gradskog odbora Vranje Đorđe Ristić i Dragan Pavlović i da je režim zamenom teza pokušao da od nasilnika napravi žrtve, zaključeno je u saopđštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari