Nenad Prokić: Na delu podivljali seljački kapitalizam 1

Nenad Prokić, kandidat za gradonačelnika Beograda sa liste „Dr Muamer Zukorlić – Stranka pravde i pomirenja“, izjavio je za N1 da je neophodno promeniti, kako je nazvao, „podivljali seljački kapitalizam“ koji je na delu.

Prokić dodaje da je građanima potreban čist grad.

„Beograd je jedna velika septička jama, na periferiji nema kanalizacije, asfalta… Govorimo o centru grada, jelkama, stvarima koje su nevažne u razvoju jednog grada“, smatra Prokić.

Prokić ocenjuje da aktuelna vlast u Beogradu „dosta gradi, ali loše održava“.

On kaže da nema „čarobni štapić“ da reši sve probleme glavnog grada i da ništa ne obećava. „Ali biću rame uz rame sa svima koji imaju neki problem“, obećava on.

Prokić kaže da je, dok je bio u LLiberalno demokratskoj partiji, već bio u koaliciji sa Muamerom Zukorlićem, ali da ga s Zukorlićem povezuje i to što su „Bošnjaci pružili ruku pomirenja“.

„Kad su svi otišli od Srbije, Bošnjaci su ostali. Nisam jedina spona, on je već u Beogradu i u parlamentu. Prvi put regionalna stranka počinje da se bavi univerzalnom politikom“, ističe Prokić.

On podseća da Stranka pravde i pomirenja nema gradski i opštinski odbor i da namerava da im pomogne da se etabliraju u Beogradu.

„Da pokažem ostalima da mogu da dođu u Beograd. Ovo je ozdravljenje politike na dug period“, zaključio je Prokić i rekao da očekuje prelazak cenzusa i da stranka u gradskom parlamentu dobije između dva i pet odbornika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari