Nikodijević: Posipanje zemlje i pravljenje blata prevazilazi granice dobrog ukusa 1Foto: Sekretarijat za informisanje grada Beograda

Predsednik Skupštine Beograda Nikola Nikodijević izjavio je danas da ne misli da su performansi vid političke borbe i da posipanje zemlje i pravljenje blata ispred skupštine „prevazilazi granice dobrog ukusa“.

„Ako je to trebalo da bude neka ironična predstava i sarkazam na to što je pukla cev u Ulici 27. marta, onda je to sramno, ako je jedina politika opozicije da se raduje tuđoj nesreći“, rekao je Nikodijević novinarima u Skupštini grada.

On je istakao da cevi pucaju jer su stare i decenijama niko nije ulagao u infrastrukturu.

„Mi zbog toga nismo srećni i ne radujemo se tome, ali vidim da postoje ljudi koji se raduju kada se desi nešto loše u gradu. Mi našu politiku nećemo na tome graditi, nego ćemo se truditi da građanima iz dana u dan ponudimo bolje usluge i da im život bude kavalitniji nego danas“, rekao je Nikodijević.

On je kazao da je za njega neshvatljivo i to što danas na sednicu nisu došli odbornici dela opozicije da razmatraju veoma važne teme za gradjane, poput izgradnje kanalizacije za beogradska naselja na levoj strani Dunava.

Nikodijević je kazao da je skupština danas usvojila i da se komunalne usluge u svih 17 gradskih opština naplaćuju preko Infostana, što do sada nije bio slučaj.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

4 reagovanja na “Nikodijević: Posipanje zemlje i pravljenje blata prevazilazi granice dobrog ukusa”

  1. Gradski cinovnici vise vole performanse Marine A.,a i to cemo placati preko Infostana…?

  2. Ponovo je za sve kriva prethodna vlast, 8 godina kasnije!? Sigurno su “žuti lopovi“ poslali iz prošlosti kroz vremensku crvotočinu onaj bager da probuši magistralnu vodovodnu cev u 27. marta…

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.