Obradović: Da pobedimo diskriminaciju vlasti 1Foto: FoNet / Nenad Đorđević

Poslanik pokreta Dveri u Skupštini Srbije Boško Obradović, u okviru rubrike sajta Danasa „Šta kažu o…“, naglašava da su svi koji misle drugačije od vlasti u Srbiji diskriminisani.

Na pitanja sajta Danasa o stavovima o legalizaciji prostitucije, legalizaciji marihuane u medicinske svrhe, registraciji istopolnih brakova, uvođenju obaveznog vojnog roka, registraciji srednjeg pola u zvaničnim ličnim dokumentima i rijaliti programima kao TV žanru, odgovarao je predsednik političkog pokreta Dveri Boško Obradović.

On je za Danas istakao da u Srbiji ima mnogo važnijih tema od postavljenih pitanja.

– Mislim da na sva ova pitanja mogu dati jedan odgovor. Stavove Dveri znate i oni se nisu promenili. Svi koji misle drugačije od ove vlasti su diskriminisani i crta im se meta na čelu kroz režimske medije, pa dajte prvo tu diskriminaciju da pobedimo i rešimo, odgovorio je Obradović.

Kako ističe važniji problemi u Srbiji su niske plate i loše stanje u Vojsci Srbije.

– Ljudi rade za 20.000 dinara, ako uopšte imaju priliku da rade, pa dajte prvo da rešimo taj problem. Vojska je u jako lošem stanju, najbolji oficiri je svakodnevno napuštaju pa dajte prvo to da rešimo, dodao je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari