Odbornici SNS-a u Novom Sadu izašli iz Skupštine grada 1Foto: www.novisad.rs

Odbornici Srpske napredne stranke (SNS) koji su dva dana proveli u Skupštini grada Novog Sada, saopštili su da prestaju sa „odbranom“ skupštine i da se vraćaju redovnim aktivnostima, jer je po njihovoj oceni „opozicija doživela fijasko na protestima“.

Šefica Odborničke grupe SNS-a Dina Vučinić kazala je na konferenciji za novinare da su odbornici „branili Skupštinu Novog Sada od mogućeg upada huligana sa motornim testerama ili, ne daj Bože, sa vešalima“.

Ona je rekla da će se odbornici SNS ponovo zatvoriti u skupštini „ukoliko to bude potrebno“, odnosno kako je dodala, ako deo opozicije koji je „juče doživeo fijasko u Beogradu ne shvati da su prevarili i svoje pristalice koje su bile sa njima, a ni danas ne znaju ko ih je predvodio“.

„Mogli ste da vidite kako to izgleda kada se govornicima zviždi, kada se ne zna ko je organizator, iako je organizacija trajala više meseci. Danas je sve jasnije. Jasnije je šta to gradjani žele, a šta ne žele. Gradjani Srbije ne žele da ih predstavlja neko ko vlast želi da promeni na ulici sa pivom u ruci. Ne žele da to budu nasilnici i ženomrsci“, navela je Dina Vučinić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari