Orlić: SNS nema veze sa napadom na Stefanovića 1Foto:N1

Član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Orlić izjavio je danas da napadači na lidera Levice Srbije Borka Stefanovića nemaju nikakve veze sa SNS i da je predsednik stranke Aleksandar Vučić osudio taj napad.

Država je brzo reagovala i u roku od 90 minuta napadači su identifikovani i privedeni, rekao je Orlić na stranačkoj konferenciji za novinare i konstatovao da to pokazuje da je Srbija danas ozbiljna država, za razliku od vremena kad je današnja opozicija bila na vlasti.

Lider Levice Srbije Borko Stefanović izjavio je danas da napad na njega i dvojicu aktivista te stranke u Kruševcu nije bio nasumičan, već da je reč o organizovanom i smišljenom pokušaju ubistava kao i da su napadači povezani sa poznatim biznismenom iz Kruševca koji je blizak sa direktorom BIA Bratislavom Gašićem.

Podsetimo, Borko Stefanović i Boban Jovanović iz Levice Srbije povređeni su sinoć u napadu maskiranih ljudi prilikom održavanja tribine Saveza za Srbiju u Kruševcu, a nekoliko sati nakon napada predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je da su napadači uhapšeni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari