POKS: Srbija trebalo da napusti pregovoračaki sto posle provokacije SAD 1POKS: Logo

Predsednik Pokreta obnove Kraljevine Srbije Žika Gojković smatra kako bi Srbija trebalo da napusti pregovoračaki sto posle provokacije Sjedinjenih Država kojom je pred Beograd stavljen unapred pripremljen sporazum i stavka o međusobnom priznanju Srbije i „lažne države Kosovo“.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

6 reagovanja na “POKS: Srbija trebalo da napusti pregovoračaki sto posle provokacije SAD”

  1. Provokacija?!?Ne bih rekao,pre ce biti da je pred Srbiju stavljen ZAHTEV,provokacija je nesto sasvim drugo i nikome nemoze da naskodi.

  2. Svako ko razmišlja svojom glavom čita Danas a ne Informer. Isto tako, svako ko razmišlja svojom glavom zna šta je POKS i kome služi. Nemojte potcenjivati inteligenciju i interesovanja vaših čitalaca! Opozicije, prave opozicije, nema na nacionalnim frekvencijama i u dnevnim novinama – osim u negativnom kontekstu! A gde su kod vas? SNS je svugde, samo što ga ne štampaju na wc papiru, ne morate i vi baš svaku njihovu nebulozu i baljezgariju da prenosite. Možda malo više da se bavite novinarstvom? Istražiteljstvim novinarstvom?

  3. Kralj Srbije Aleksandar Karađorđević je zajedno sa Nikolom Pašićem 1918. godine ukinuo državu Srbiju. Ni posle 100 godina ne možemo da se povratimo. Zato, bolje razmisljajte koga ćete predložiti za kralja, ne mešajte se u ovo!

    • Iako ne podrzavam ovu DB tvorevinu POKS, nije mi jasno zašto imate potrebu da pomenete Viteškog Kralja, a iz priloženog se vidi da nijednu knjigu o tom periodu pročitali niste (osim možda onu iz marksizma). Knjige nisu skupe, probajte da čitate, naučite nešto, pa onda komentarišite.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.