Pretučeni odbornik iz Knjaževca na protestu u Beogradu 1Foto: Vojislav Stojisavljević

Na 24. protestu „Jedan od pet miliona“ danas u Beogradu govoriće i Dalibor Stanojević,koji je pretučen u Knjaževcu tokom proslave Dana opštine, najavili su danas organizatori protesta.

Stanojević će se obratiti građanima u Beogradu, jer organizatori, kako su naveli, time žele da poruče: „Nećete nas uplašiti i zbog vaših nasilnih metoda mi nećemo odustati“.

Protest u Beogradu počenje u 18 časova kod Terazijske česme, a protestna kolona će na dan kada se održava manifestacija „Noć muzeja“ imati „protestni omaž“ tom događaju i proći će „Putem muzeja iluzija“ koje je aktuelna vlast načinila od medijskih kuća. Kod Terazijske česme građanima će se obratiti i novinar Nenad Kulačin i profesorka Biološkog fakulteta Biljana Stojković.

Od Terazijske česme građani će se preko Trga Nikole Pašića, potom kroz u Dečansku, pa Nušićevu i na kraju Svetogorsku uputiti do RTS u Takovskoj. Odatle će kolona nastaviti ka Slobodnoj zoni u Pionirskom parku. U Slobodnoj zoni građani će imati prilike da prate „Dnevnik slobodne Srbije“, čiji su gosti Gordana Savović i Milovan Mićović iz Požege.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari