Prve tužbe idu Vučiću, Pinku i Informeru 1Foto: FoNet/Zoran Mrđa (arhiva)

Svako ko mene ili predstavnike Dveri ubuduće nazove fašistima, biće tužen i imaće priliku da tu skandaloznu i monstruoznu tvrdnju dokaže na sudu.

Prvi koji će imati  tu čast je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, Pink i Informer koji su juče Dveri nazvali fašistima, a mene lično fašističkim liderom“, rekao je  Boško Obradović, lider Pokreta Dveri na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije .

On je  naveo da su Vučić, Pink i Informer najobičnije kukavice i da neće smeti da se pojave na sudu i dokažu svoje lažne tvrdnje.

„Vučić je najveći lažov i čovek kome se nikada ništa ne može verovati i uvek stvari stoje suprotno od onoga što tvrdi“, naveo je Obradović i ocenio da se upravo u delovaju SNS mogu naći elementi fašizma, poput onemogućavanja slobode misli, govora i slobode okupjanja u Srbiji.

Obradović je negirao i da nije ni „ljotićevac“ kako ga često i u Skupštini nazivaju  pojedini poslanici.

„Ja sam Srbin i profesor sprske književnosti i jezika koji nije kupio diplomu i plagirao svoj doktorat kao većina predstavnika SNS. Ja sam završio Filološki fakultet u Beogradu“, rekao je Obradović i dodao da kod Dimitrija Ljotića „ceni“ hrišćanski pogled na svet i antkomunizam, ali je protiv njegovog zborskog jugoslovenstva i kolaboracije za vreme Drugog svetskog rata.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari