Šapić: Za dva, tri meseca sa predlozima o izbornim uslovima, podržaću kandidaturu Vučića 1Foto: Beta/Milan Obradović

Predsednik Srpskog patriotskog saveza (SPAS) Aleksandar Šapić koji je učestvovao jučerašnjem međustranačkom dijalogu bez posredovanja evroparlamentaraca, izjavio je da očekuje da učesnici, u roku od dva, tri meseca, izađu s predlozima onog što je dogovoreno i konkretnim rezultatima.

„Počeli smo o unapređenju izbornih uslova, na narednom sastanku ćemo konkretnije o tome“, rekao je danas Šabić, za TV Prva, navodeći da je sastanak bio dobar.

Kako je naveo, „misli da su svi prisutni iznenađeni načinom na koji je tekao, čak smo konstatovali da – kada nema kamera onda je atmosfera normalnija i ljudskija čak i među nama političarima“.

„Počelo je da se razgovara o unapređenju izbornih uslova i dogovor je da se na sledećem sastanku ide korak dalje, da se razgovara detaljnije. Bio je veoma konstruktivan sastanak“, rekao je Šapić.

Na pitanje da li će na predstojećim predsedničkim izborima podržati kandidaturu Aleksandra Vučića, on je rekao da to zavisi od njihovog dogovora.

„Mi danas jako dobro sarađujemo, zajedno smo na nacinalnom nivou u koaliciji, ukoliko predsednik Vučić bude odlučio da se kandiduje ne postoji nijedan razlog da ga ne podržim“, rekao je Šapić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari