Skupština opštine Knić: Ugrožena bezbednost odbornika 1Foto: stranka slobode i pravde

Na poslednjoj sednici Skupštine opštine Knić, predsednik Opštine Knić Miroslav Nikolić je prvo verbalno a onda i fizički napao odbornike – Nikolu Čamperevića i Milića Milovića i to samo zato što su pitali kako se dele pare iz budžeta za nevladin sektor, saopštila je Stranka slobode i pravde.

Čamperević i Milović su, zabrinuti za svoju bezbednost, podneli protiv predsednika opštine krivičnu prijavu lokalnoj policijskoj stanici u Kniću.

U znak podrške poseetio ih je Marko Bastać predsednik beogradskog odbora SSP-a, i zajedno su izlepili opštinu Knić nalepnicama BOJKOT čime je i zvanično počela kampanja bojkota u Kniću. Tom prilikom Bastać je rekao da fizička i verbalna agresija koje se projektuju sa samog vrha države lokalnim šerifima daje za pravo da maltretiraju građane i njihove predstavnike što je pokazatelj da u Srbiji nema ni pravde ni slobode ni demokratije.


U Stranci slobode i pravde tvrde da da je predsednik Opštine Knić Miroslav Nikolić je bivši policajac koji je dva puta isteran iz službe. Takođe, tvrde  njegovi sugrađani, u sukobu je interesa jer dok se bavi javnim poslom, ima i privatnu firmu „Gruža grad“ koja se bavi postavljanjem protivgradnih mreža širom Šumadije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari