SPS: Predate izborne liste u Lučanima, Kuli, Kladovu i Doljevcu 1Foto: Epa/Filip Singer (Arhiva)

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić rekao je da su socijalisti dokazali da su uvek spremni za izbore i proveru poverenja kod građana Srbije, saopšteno je iz njegovog kabineta.

U Srbiji se održavaju lokalni izbori 16. decembra ove godine, a izborne liste su predate u Lučanima „Ivica Dačić- Socijalistička partija Srbije ( SPS )- Bolja Srbija ( BS )“, u Kuli „Socijalistička partija Srbije-Ivica Dačić“, pod rednim brojem 2, Kladovu „Ivica Dačić Socijalistička partija Srbije (SPS) Jedinstvena Srbija (JS) Dragan Marković Palma“, pod rednim brojem 2 i Doljevcu „Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije“ pod rednim brojem 3.

„Socijalistička partija Srbije je dokazala predajom lista u navedenim gradovima da je uvek spremna za izbore i da ih se ne plaši, jer radi u interesu građana koji nam svih ovih 28 godina daju nesebično poverenje i podršku da sprovodimo našu državotvornu politiku. Naša Partija se bori za solidarnost i socijalnu pravdu i zato sam uveren sam da će građani Lučana, Kule, Kladova i Doljevca nastaviti da vrednuju sve napore koje smo ulažili i da će pružiti poverenje našim listama 16.decembra jer snaga SPS leži baš u narodu Srbije”, rekao je Ivica Dačić, predsednik SPS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari