Stariji prolaznik udario člana Narodne stranke (VIDEO) 1Snimak incidenta Foto: Twitter Narodna stranka

Prilikom okončanja blokade radova danas na Trgu republike došlo je do incidenta u blizini Narodnog pozorišta, kada je za sada nepoznati stariji prolaznik udario pesnicom u glavu Marka Dragoslavića, člana Narodne stranke, koga tviteraši znaju pod nadimkom „Operativac iz Zemuna“.

Na pomenutom profilu danas u popodnevnim časovima objavljen je snimak u trajanju od devet sekundi, na kome se vidi trenutak kada stariji prolaznik udara Dragoslavića, koji pada preko metalne ograde, dok se prolaznik daje u beg.

Dragoslavić je uz snimak od devet sekundi, koji je podelio na svom profilu, stavio sledeći opis: „Pesnicom u glavu, SNS batinaš! Prvo mi je opsovao majku! Kada sam prišao da ga pitam zašto je to uradio, SNS batinaš me je pesnicom udario u glavu!“

Nešto kasnije na istoj društvenoj mreži pojavio se i duži snimak iz drugog ugla, koji traje 35 sekundi, na kome se vidi sukob i čuje razmena uvreda između Dragoslavića i starijeg prolaznika, koji u levoj ruci drži kese.

– Ajde leči se – uzvikuje Dragoslavić prolazniku dok se on udaljava, da bi se isti vratio i preteći zamahnuo u pravcu glave Dragoslavića, koji ga pita „gde ćeš tom ručicom“. Stariji prolaznik se još jednom udaljava, dok mu Dragoslavić upućuje psovku „je*em te, u usta te je*em, pu, crko dabogda“, da bi mu za sada neidentifikovani prolaznik uzvratio sa „p*zda ti materina“.

Na kraju snimka Dragoslavić se zatrčava ka prolazniku sa pitanjem „kome p*zda materina“, kada dobija udarac pesnicom u glavu.

Na zvaničnom nalogu Narodne stranke juče je objavljen tvit u kome stoji da je Marko Dragoslavić član te partije. Dragoslavić je objavio na Tviteru da je o događaju dao izjavu u policijskoj stanici.

Na društvenim mrežama pojavio se i snimak verbalnog sukoba koji je prethodio incidentu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari