SZS: Događaji na KIM rezultat propale Vučićeve politike 1Foto: Savez za Srbiju

Savez za Srbiju ocenio je da su najnoviji događaji na Kosovu i Metohiji rezultat propale politike Aleksandra Vučića, ali i da umnogome liče na zajedničku režiju Haradinaja i Vučića koja neće ništa dobro doneti ni sprskom ni albanskom narodu.

„Dok mu njegovi „biznismeni“ sa balkona Narodne skupštine Republike Srbije žustro aplaudiraju, na severu Kosova Vučić i njegovi koalicioni partneri Ramuš Haradinaj i Hašim Tači guraju kosovsku policiju na srpski narod“, navodi SZS u saopštenju.

Dodaju da je jedinica Rosu koja je ušla na sever je pod kontrolom vlade u Prištini koja je izabrana glasovima Srpske liste.

„Gde su sada Marko Đurić i Goran Rakić da brane i štite narod? Zašto sada ne pozovu mobilnim telefonom Vučića i uključe ga da ga čuju građani uplašeni za svoju bezbednost? Zašto sada ne skandiraju “Aco, Srbine”, nego ćute vec šest sati od kada je operacija koja je izazvala nemire počela“, pita Savez sa Srbiju.

Ističu da zajedno sa Savezom za Srbiju Kosova i Metohije traže od međunarodne zajednice, posebno od KFOR-a, zaštitu Srba u južnoj srpskoj pokrajini i sprečavanje nasilja i moguće eskalacije sukoba.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

6 reagovanja na “SZS: Događaji na KIM rezultat propale Vučićeve politike”

 1. ???
  Šta reci – imaju terapeute, imaju lekovi, imamo banje za oporavak…
  Ko vam, bre, to pravi plan i program, samo da ste cutali bolje biste prosli.

  • I ovaj drugi da cuti bolje bi prosli. Jos kad bi vi koji ga podrzavate znali sta pricate i razmisljali malo svojom glavom, za promenu, gde bi nam svima kraj bio.

  • ….. ‘imaju lekovI…..’!?…….i to dva puta ponovljeno – napisano. Jao, jao, kukala nam majka. Ima li luđeg naroda na svetu?

 2. ??? i
  Šta reci SZS-u – imaju terapeute, imaju lekovi, imamo banje za oporavak…
  Ko vam, bre, to pravi plan i program, samo da ste cutali bolje biste prosli.

 3. Koje izmisljotina cijemo od opozicije koja šuruje sa Siptarima sve po dogovoru plaćenici da prave nerede vide smirenost AV tolerantnost nece da se upeca u zamke Šiptara Obradovica ali to sve će biti regulisano zakonom kad im prodje poslanicicki imunitet

  • Aло, бе, је ли ти добро, имаш неки проблем? Мислим, овако нешто човек здраве памети и при чистој свести не пише. Тек да знаш.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.