Tadić: Vučić još na inauguraciji koristio navijačke falange 1Foto: FoNet/Nenad Đorđević

“Belivukova izjava praktično ne donosi nista novo i nismo čuli ništa na šta svih ovih godina opravdano ne ukazujemo. Svih prethodnih godina sam ukazivao na vezu ovog režima i najgorih kriminalnih krugova i potpuno je nebitno da li je konkretno Belivukov iskaz istinit, jer u Srbiji pod ovom vlasšu ima mnogo ‘belivuka'“, kaže za Danas Boris Tadić, predsednik SDS i bivši predsednik Srbije, povodom izjave Belivuka, koju je objavio Krik i u kojoj on tvrdi da mu je predsednik Srbije i SNS Alkesandar Vučić tražio usluge.

Tadić kaže da je još od Vučićeve inauguracije jasno da režim koristi navijačke falange kao svoje paravojne jedinice.

„Fotografije koje smo videli su fotografije jezivih zločina koje su se dešavale pod ovim režimom i to bi moralo biti dovoljno za kraj ovog režima! Posle onih fotografija više nije bitan nijedan iskaz i nijedan novi dokaz. A ako se ispostavi da je Belivukov iskaz tačan, svi koje pominje moraju i krivično da odgovaraju. A za političku odgovornost je sasvim dovoljno ono što već znamo – da su se pod ovom vlašću ljudima po Srbiji odrubljivale glave“, napominje sagovornik Danasa.

On poziva još jednom opoziciju da se udruži ne više samo povodom predstojećih izbora, već protiv ovog jezivog organizovanog kriminala kakav nikada nije viđen u istoriji Srbije, osim u ratovima.

„Ovaj režim nas je u miru vratio u slike najgoreg nasilja rata i to mora biti kraj ove varvarske ere Vučićevog režima“, poručuje Tadić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari