Tepić: Prijavila sam Interpolu "nestanak" republičkog javnog tužioca Zagorke Dolovac 1Foto: Beta/Milan Obradović

Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić prijavila je jutros Interpolu „nestanak“ republičkog javnog tužioca Zagorke Dolovac jer je po njenim rečima, nemoguće da neko ko prvi treba da reaguje na brojne afere u Srbiji, svojevoljno nestane.

Ona je novinarima u Skupštini Srbije kazala da je generalnom sekretaru Interpola Jurgenu Stoku poslala službeni dopis na engleskom jeziku u kom ga obaveštava da je republički javni tužilac Srbije nestao.

„Povremeno je Zagorka Dolovac bila vidjana u restoranu ‘Gondola’ u Novom Sadu ali sam sklona da verujem da ni to nije činila svojom voljom. Nemoguće je da takvo lice pred institucijom koja predstavlja usko grlo u Srbiji, svojevoljno nestane pred ovakvim aferama i skandalima koji muče našu zemlju“, kazala je potpredsednica SSP.

Navela je da obraćanje kancelariji Interpola u Beogradu smatra prevazišlim jer je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović „u koordinaciji“ s tom kancelarijom, a do danas, kako je navela, ništa nije preduzeo da pronađe Zagorku Dolovac.

Tepić: Prijavila sam Interpolu "nestanak" republičkog javnog tužioca Zagorke Dolovac 2

„Očekujem hitnu reakciju i da se svi uključe u potragu za Zagorkom Dolovac jer na njen odgovor čeka ubistvo Olivera Ivanovića, ubistvo Stanike Gligorijević na naplatnoj stanici Doljevac, čeka Aleksandar Obradović iz afere Krušik, nelegalni objekat na Pančićevom vrhu“, navela je Marinika Tepić.

Podsetila je da je pre četiri meseca „odnela na noge“ republičkom javnom tužiocu „kutije sa dokazima“ o tim aferama ali i dodala da do danas traje „muk“ iz te institucije.

„Postoji mogućnost da neko od građana zna nešto više o republičkom javnom tužiocu, pa ih pozivam da se jave ako imaju te informacije. Ja ću svakog dana zvati republičko javno tužilaštvo na početku i na kraju radnog vremena da proverim da li se Zagorka Dolovac pojavila na svom radnom mestu“, dodala je potpredsednica Stranke slobode i pravde.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

88 reagovanja na “Tepić: Prijavila sam Interpolu „nestanak“ republičkog javnog tužioca Zagorke Dolovac”

 1. Mariniku za predsednicu. Castan i hrabar borac za slobodu i demokratiju.

  • Ne borac, već preletač, jer je promenila 5 stranaka za 8 godina, čime je apsolutni rekorder na našoj političkoj sceni, čak veći od Branislava Lečiča.

    • Netačno, Maja Gojković je prisajedinila svoju stranku SNS-u, i što nije preletanje. Svi relevantini podaci se nalaze na sajtu Istinomera.

     • Maja Gojkovic ne samo da je rekorder po preletanju, vec je i rekorder i po preletanju u vladajuce stranke. E to je razlika izmedje Maje i Marinike. Marinika je hrabra i cestita zena, koja bi trebala da vodi ovu zemlju i po primeru njene rođake iz Rumunije da pohapsi ovu SNS bagru, a Maja je covek bez trunke morala! Nadam se da ti je sada jasnije, botino!

   • Nije istina da je preletac.Ako ne sto ne znas ,ne komentarisi.

   • Rekorder je Maja Gojkovic koja je promenila 6 (sest) stranaka i sumnjam kada znam o kakvoj se osobi radi da ce stati na ovom broju 6 (sest)

   • Kako vi botovi preokrenete temu – Dolovac – na , navodno preletavanje Marinike. Pa vi ste svi preleteli od oca stranke Šešelja u SNS. Komentarišite temu Dolovac i pustite prelet. Da li ste jednom ili 10 puta preleteli – je isto. Ali nije isto napustiti oca _ Šešeljai kolegu sa fakulteta.

   • Prica se da je juce gospoja dolovac vidjena dok peca…Na obali Tise. Maskirana u starog alasa.

   • A šta ćemo u vezi.mase gradjana koja se iselila(pobegla) od 2000 na ovamo. Šta ćemo sa ljudima, čitavim porodicama, čak i decom koji su izvršili samoubistvo zbog računa? Nije tema za skupstinu i medije?

  • NISAM ZAGLEDAO DA JE TO NESTRANACKI LIST “ DANAS“ I DA MOJ KOMENTAR NECE BITI PRIKAZAN

  • Svakog opozicionara koji izjavi nesto da bi nekoga hapsio, odma za predsednika, ajde odlucite se koga cete na kraju staviti….

   • Nikolina, ko je spominjao u tekstu hspšenje? Samo žena prijavila nestanak javnog tužioca…

   • Eee moji botovi, poceli ste da fuserisete.. ni ne procitate tekst koji radite, pa su vam zato komentari besmisleni. Za kaznu 20% od plate!!!

   • Konstantni clan skupstine.
    Dobra Plata ,dobre dnevnice ,gratis jelo I pice.
    Konkretno plan I program!
    Sta je radila do sada.

   • Kako vas nije sramota ovako nešto pisati.
    Pa Vučić dik je bio opozicija ni jedno obracanje javnosti nije prošlo da nije pretio da ce nekoga haositi. Čak je doneo robijasko odelo u parlament za Dinkića. A sad mu je savetnik?!!!
    Sada smo sve zaborabili šta su Radikali radili. Postadoše cestiti ko mslo dete.

 2. A jesi prijavila i optužbe Novaka Filipovića na tvoj račun?Možda si priavila Marka Bastaća?Sigrno si prijavila i kokoške iz Morovića?Ženo imaš li ti mozga?Ponašaš se kao dete kad mu neko uzme cuclu.

 3. Samo napred Tepicka, imam i ja mnostvo informacija i materijalnih dokaza u velikoj pljacki u streljackom savezu naletece mete Srbije i sve je prijavljeno i zataskava se u ministarstvu omladine i sporta a krivicne prijave su u 2.javnom tuzilastvu u Beogradu! Poslacu i Vama pa da ih tetamo!

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.