Trajković: Srpska lista u sukobu sa zakonom 1Rada Trajković Foto: N1 (Arhiva)

Predsednica Evropskog pokreta Srba sa Kosova Rada Trajković ocenila je jutros da je Srpska lista u potpusnosti u sukobu sa zakonom i da nema nikakav kredibilitet sve dok joj je potpredsednik Milan Radoičić.

„Srpska lista nema nikakav moralni kredibilitet“, rekla je Trajković za FoNet reagujući na jučerašnju ocenu Srpske liste da se formiranje koalicije pojedinaca i stranaka u Gračanici, predvoрenih Radom Trajković, izvodi sa jednim ciljem – da se oslabi političko jedinstvo Srba na Kosovu i Metohiji i raskinu veze srpskog naroda sa Beogradom“.

„Ta grupica lovaca na prištinski narko-novac i dotacije iz inostranih crnih fondova je toliko prljava, a njihove namere su toliko transparentne, da su svi njihovi planovi unapred osuđeni na neuspeh“, smatra Srpska lista.

Sa druge strane, Trajković je danas poručila da o najavljenom formiranju koalicije više ne želi da govori, jer je pokrenuta velika negativna kampanja. Dodala je da će javnost biti na vreme o svemu informisana.

Portal „Kosovo onlajn“ juče je objavio informaciju o formiranju široke koalicije stranaka iz srpske zajednice koju će predvoditi Rada Trajković, Aleksandar Jablanović, Nenad Rašić, Nenad Radosavljević, Dragiša Mirić, Ksenija Božović i Marko Jakšić.

Prema najavama, ta koalicija je zvanično trebalo juče i da bude formirana, ali se to nije dogodilo, potvrđeno je samo da se o njenom formiranju vode razgovori.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari