Opozicioni odbornik nasrnuo na gradonačelnika Pirota 1

Današnju sednicu Skupštine grada Pirota obeležio je incident koji se dogodio u skupštinskoj sali kada je odbornik opozicione Grupe gradjana “Najbolje za Pirot“ Zoran Stojanović nasrnuo na gradonačelnika Pirota Vladana Vasića posle verbalnih duela između vlasti i opozicije.

Posle sednice, gradonačelnik Vladan Vasić je uz izvinjenje odbornicima na neprimerenom ponašanju pojedinih odbornika rekao da za 15 godina koliko je na čelu grada i skoro 20 godina koliko je odbornik, nije to doživeo.

To govori o odbornicima koji se tako ponašaju .Takvo ponašanje, reči koje smo sada čuli i insinuacije ne treba da budu deo političkog života. To govori o njima”, rekao je medijima Vasić.

Šef Odborničke grupe “Najbolje za Pirot” Žarko Todorović je rekao da je sve počelo učestalim vredjanjem opozicionih odbornika, iako je u Skupštini grada od 56 odbornika samo sedam oopzicionih odbornika.

Vladajućoj većini ponestaje argumenata da brani svoje stavove i na žalost on je morao da pribegne triku a to je jedini način koji mu je bio na raspolaganju da izazove provokaciju i da uvredi odbornika Stojanovića kako bi sve ono što smo argumentovano izneli padne u vodu”, rekao je Todorović.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari