Vasiljević: Zašto su Đilasova deca značajnija od Vućićeve? 1Foto: Insajder

Savetnica za informisanje predsednika države Suzana Vasiljević ocenila je danas kao „jeftin politički performans“ video snimak predsednika Stranke Slobode i pravde Dragana Đilasa u kojem uznemireno govori da su se njegova deca tresla od straha zbog poruka protiv njega emitovanih u blizini gde žive.

„Predsednik Vučić je od početka vanrednog stanja obećao da neće pominjati svoje političke protivnike. I 50 i nešto dana ih nije nigde pomenuo. A svih tih dana ste imali vređanje njega i njegove porodice i njegove dece, od strane dotičnog gospodina, njegovih koalicionih partnera i medija bliskih gospodinu Đilasu“, rekla je Vasiljević za Televiziju Prva.

Ona je rekla, da Đilasa „tada nigde nije bilo, nije plakao i molio ove da prestanu“.

„Njegovu decu niko nije pomenuo, niko od medija u Srbiji nije Đilasovu decu stavio na naslovnu stranu. A setićete se decu predsednika Vučića jesu i to vrlo često i ne samo na naslovnim stranama nekih medija već i na tviter nalozima“, rekla je Vasiljević.

Ona je rekla da Đilas u poslednih par dana nekoliko puta „naziva Vučića ludakom, psihopatom, pa što se nije pitao kako njegova deca to gledaju“.

Vasiljević je navela da zvučnici sa kojih se sinoć čulo vređanje Đilasa nisu bili ispred prozora zgrade gde žive Đilasova deca, već, kako je razumela, na krovu neke zgrade koja je bila blizu pa se to čulo.

„Zašto bi njegova deca bila zaštićenija, značajnija od dece Vučića. Niko decu nije petljao, niko od nas – ni predsednik, niko blizak predsedniku, niko od medija u Srbiji na koje smo mi na bilo kakav način mogli da imamo uticaj nije decu nijednog političkog protivnika stavio na naslovnu stranu, a Đilas jeste“, rekla je Vasiljević.

Ona je zamolila medije da ničiju decu ne diraju, jer ona nisu kriva za ono što njihovi očevi rade.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari