Vučić: Obilaziću 29 okruga u Srbiji i razgovarati sa građanima 1Foto: Beta/Miloš Miškov (arhiva)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će obići 29 okruga u Srbiji i sa građanima razgovarati o tome šta ih tišti i koji su njihovi problemi.

Vučić je na TV Hepi kazao da će sa građanima razgovarati i o tome šta je sve dobro urađeno i šta planira da radi u budućnosti.

„Krenućemo iz Pčinjskog okruga. Tamo gde završavamo uskoro deo puta kroz Grdeličku klisuru, a počinje i gradnja jeftinih stanova“, rekao je Vučić i dodao da će posle gradnje stanova za pripadnike bezbednosti početi da se grade stanova za medicinsko osoblje i za one koji rade u prosveti.

On je kazao da želi da građanima ukaže na to koliko je fabrika, škola i vrtića izgrađeno i dodao da mu je želja da ode u Trgovište, Bujanovac i Preševo gde želi da razgovara „i sa Srbima i Albancima, ali posebno sa Srbima“.

„Ne mogu da kažem da ću svaku opštinu da obiđem, ali više od 100, možda 120 opština ću obići. Hoću da čujem njihove primedbe šta je to što tišti ljude“, rekao je Vučić.

Prema njegovim rečima, zamera mu se da vodi veliku politiku, a zanemaruje običnog čoveka, ali kako je dodao nemoguće je pomoći svim ljudima, a boriće se za svakog čoveka.

„Borimo se za Srbiju, naš slogan je ‘Budućnost Srbije’ – najjednostavniji mogući. Smatram da smo mnogo toga dobrog učili i promenili, a hoćemo i želimo još više da uradimo u narednom periodu“, poručio je Vučić.

On je najavio da će već u četvrtak i petak veče od 7 do 10 sati uveče obilaziti opštine po Srbiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari