Vučić u Beogradu ugostio Dodika i Čovića, Izetbegović nezadovoljan 1Vučić i Dodik Foto: FoNet/ MOD (arhiva)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostio je večeras u Beogradu srpskog člana Predsedništva BiH Milorada Dodika i predsednika HDZ BiH i zamenika predsedavajućeg Doma narodne skupštine BiH Dragana Čovića.

„Razgovor prijatelja. Predsednik Vučić sa srpskim članom Predsedništva BiH Miloradom Dodikom i predsednikom HDZ BiH i zamenikom predsedavajućeg Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Draganom Čovićem“, saopšteno je na Vučićevom Instagram profilu buducnostsrbijeav.

Kako su preneli mediji, Vučić je priredio prigodnu večeru za goste, navodeći da je to je još jedna prilika da se razgovara o stanju u regionu.

https://www.instagram.com/p/CGQMlLoprBd/

 

Lider Stranke demokratske akcije (SDA) Bakir Izetbegović izjavio je večeras da nije u redu to što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Beograd pozvao srpskog člana Predsedništva BiH Milorada Dodika i lidera HDZ BiH Dragana Čovića, ali ne i političkog predstavnika Bošnjaka.

„Vučić nije pozvao trojicu, već dvojicu. Ne bi trebalo to da rade Beograd i Zagreb. Bosanski tronožac ne može stajati na dve noge“, izjavio je Izetbegović posle sednice Predsedništva SDA.

On je dodao da bi se odazvao pozivu da ode u Beograd da je bio pozvan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari