Zbog ometanja konferencije incident između članova SSP i Sime Spasića 1Foto: BETAPHOTO/LUKA FILIPOVIC/DS

Ispred Ministarstva poljoprivrede u Beogradu došlo je do manjeg incidenta kada je Sima Spasić iz Udruženja porodica kosmetskih žrtava ponovo pokušao da omete najavljenu Konferenciju za novinare SSP.

Spasić se neposredno pre početka konferencije potpredsednika SSP Dejana Bulatovića, pojavio sa tranparentom na kojem je pisalo „Savez za Srbiju želi pučem da dođe na vlast“, kao i sa nekoliko tabli sa slikama žrtava rata na Kosovu.

Uz povike preko megafona „Savez za Srbiju je zlo za Srbiju“, „Đilas – korona“ i Nikada nećete doći na vlast“, Spasić je pokušao da spreči početak konferencije, na šta je reagovao Bulatović sklonivši slike žrtava i pocepavši transparent o Savezu za Srbiju.

Posle kraćeg koškanja, Bulatović je onesposobio megafon, ali je Spasić sve do kraja konferencije uzvikivao „Đilas, UČK, ISIS, Kosovo“, a prisutnima poželeo da svi „dožive njegovu sudbinu“.

Bulatović je na početku konferencije za novinare istakao da je Sima Spasić slika režima u Srbiji kao i da režim koristi „bolesnog čoveka kako bi sprečio opoziciju da išta kaže“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari