Zvezda izabrala manju halu 1photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

Košarkaški prvak Srbije tri sledeća meča Evrolige pred svojim navijačima igraće u dvorani „Aleksandar Nikolić“, umesto u Štark areni, kako je prvobitno planirano.

Crveno-beli ovog petka gostuju Zenitu iz Sankt Peterburga, a zatim će uz pomoć „delija“ probati da izvuku maksimum iz duela sa Olimpijakosom (9.decembra), Barselonom (14.12) i Bajernom (17.12).

„Kao klub bili smo primorani da sagledamo sve aspekte i okolnosti u kojima trenutno radimo i funkcionišemo kao klub: i one sportske, zdravstvene, kao i poslovne. Svesni smo da ne možemo da zadovoljimo sve aspekte, posebno onaj poslovni, ali igranje u hali Aleksandar Nikolić smatramo odlukom koja je u ovom trenutku najboljem interesu kluba iz više razloga“, objasnio je generalni menadžer Filip Sunturlić u izjavi za klupski sajt.

Prema njegovim rečima, nije isključeno da ova rokada ostane na snazi do kraja sezone.

Ova odluka može da bude proširena i na neke naredne mečeve prvog tima u Evroligi, koje su zakazane i planirane da se igraju u Štark areni. Koristim ovu priliku da pozovem sve naše navijače da pruže veliku podršku našem timu u ovom izuzetno važnim, ali i teškim mečevima, poštuju sve kovid protokole, ali i sportski fer navijaju, kako bi izbegli bilo kakve kazne Evrolige u narednom periodu“, dodao je Sunturlić.

Trener Dejan Radonjić i njegovi izabranici imaju četiri pobede i osam poraza od početka aktuelnog izdanja elitnog takmičenja i nalaze se na 13. mestu u konkurenciji 18 timova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari