Ramos: "Poginuću" protiv mog Reala 1EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Svojevremo je legendarni kapiten madridskog velikana rekao da nikada ne bi igrao protiv „kraljevića“, ali žreb je hteo da predvodi zadnju liniju Pari Sen Žermena protiv bivšeg kluba.

„Sudbina je čudnovata i nepredvidiva stvar. Više bih voleo da igramo sa nekim drugim timom. Znate kakva osećanja i ljubav gajim prema Realu. Ali sada moram da branim Pari Sen Žermen i uradiću sve što mogu da bismo prošli. Poginuću na terenu u dvomeču protiv mog Real Madrida – najavio je 35-godišnji štoper, pred mečeve osmine finala sa klubom u kom je proveo čak 16 sezona.

Pod uslovom da do februara sledeće godine sačuva zdravlje i ne suoči se sa povredama, zbog čega je propustio veći deo svoje prve godine u francuskom timu, Serhio Ramos će imati zadatak da zaustavi ofanzivce osvajača 13 Liga šampiona, sa kojim je četiri puta bio prvak Evrope i pet puta osvojio špansku Primeru.

Pre dolaska na „Santijago Bernabeu“, jedan od najboljih odbrambenih fudbalera na svetu u ovom veku igrao je samo još za seniorski tim Sevilje, a od letošnjeg transfera u PSŽ stugao je da upiše samo jedan meč za „svece“.

Da, zbog skandaloznog brkanja kuglica u prvom žrebu nije, prvi put u istoriji, ponovljeno izvlačenje parova za nokaut rundu Lige šampiona, Madriđani bi išli na Benfiku, ovako Ramos mora na svoje.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari