Prekid, isključenja i pobeda Radničkog 1923 1Foto:Nenad Mihajlovic

Buran derbi Kragujevčana i Novog Pazara u 25. kolu fudbalske Superlige.

Golom Nikole Kovačevića u 66. minutu, Radnički 1923 upisao je drugu uzastopnu pobedu od dolaska trenera Nenada Lalatovića i pobegao sa dna tabele.

Iako je Novi Pazar u meču na svom terenu imao više prilika od rivala, Kragujevčanima je u prvom poluvremenu poništen pogodak zbog prethodnog faula kapitena Mirića, a u poslednjm trenutku imao je i zicer šansu da duplira konačnih 1:0.

Međutim, više će se pričati o incidentu pred kraj utakmice, izazvanog od strane novopazarskog prvotimca Filipa Pavišića. U drugom minutu nadoknade na silu je podigao sa zemlje protivničkog igrača koji se žalio na povredu pa ga ponovo bacio na travu, što je bio okidač za masovno koškanje fudbalera i članova stručnih štabova oba kluba.

Sa tribina su letele stolice i svi mogući tvrdi predmeti, što inače nije redak slučaj u novom Pazaru, a čuli su se i navijački povici protiv domaćinove uprave.

Uglavnom, fudbal se nije igrao sedam ili osam minuta, pa je meč završen kasnije nego što je glavni sudija Lazar Lukić predvideo.

Pre toga je pokazao crveni karton Pavišiću, ali i izbog drugog žutog kartona isključio Nedeljka Piščevića iz Lalatovićevog sastava.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari