Radonjić: Kontrola u drugom delu 1Foto: Starsport

Dejan Radonjić, trener košarkaša Crvene zvezde bio je zadovoljan pobedom nad Cedevitom u prvom meču polufinala ABA lige 93:82, ali i svestan da je načinjen samo prvi korak.

„Bili su sjajni u napadu, uspeli smo da iskontrolišemo stvari u drugom poluvremenu. Okrećemo se odmah sledećem meču. Da budem jasan i precizan, značajno je što smo pobedili. Moramo da napravimo analizu zbog sledećih utakmica, nadam se više njih. Imali smo dugačku pauzu, stava sam da je moglo da bude lošije i bolje, sve to što smo prošli stavilo nas je u poziciju da dugo čekamo meč. U 40 minuta protiv Cedevite ne smeš da budeš nekoncentrisan. To je nešto što nam je dalo prostora, gradili smo rezultat, igrači su imali neke svoje momente, ali generalno mislim da treba dobro sagledati situaciju i zbog nas i zbog utakmice koja sledi. Pokušaćemo da popravimo neke stvari, ali ni to neće biti lako jer je meč za nekoliko dana“, rekao je Radonjić i dodao da je prevaga bila gušenje napadačkog potencijala gostiju.

„Znali smo da ne smemo da dozvolimo da primimo 48 koševa kao u prvom poluvremenu. Neke stvari evidentno nisu bile kakve želim, a i nekoliko igrača je daleko od svog objektivnog stanja“, zaključio je trener crveno-belih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari