Aleksandar Čeferin: U Srbiji kao kod kuće 1Karadžić, Čeferin i Bjeković. Foto: FSS

Predsednik Evropske fudbalske organizacije (UEFA) Aleksandar Čeferin bio je danas gost Fudbalskog saveza Srbije, a čelnici FSS ugostili su ga u Sportskom centru u Staroj Pazovi.

Prvi čovek evropskog fudbala došao je u društvu jednog od najbližih saradnika, direktora nacionalnih asocijacija u UEFA Zorana Lakovića, a ugostili su ih zamenik predsednika FSS Nenad Bjeković, generalni sekretar Jovan Šurbatović, počasni predsednik Tomislav Karadžić, direktor A tima Stevan Stojanović i selektor A reprezentacije Dragan Stojković.

– Iskreno, mogu da kažem da je saradnja sa FSS,  predsednikom i generalnim sekretarom, idealna. Ne može biti bolja. Ovde se osećam kao kod kuće.

Čeferin se osvrnuo i na angažman Dragana Stojkovića u FSS na mestu selektora A reprezentacije sa kojom se plasirao na Mundijal u Kataru.

– Piksi je bio legenda kao igrač, a sad vidimo koliko je dobar trener. Imate odličnu ekipu i za mene plasman na Svetsko prvenstvo nije ništa senzacionalno. Vi to zaslužujete i ja sam siguran da će rezultat Srbije na Svetskom prvenstvu biti odličan.

Predsednik UEFA dobio je podršku gotovo svih evropskih saveza pred izbore u UEFA koji su zakazani za iduću godinu, a među prvima je to učinio Fudbalski savez Srbije.

– Fudbalski savez Srbije je bio jedan od prvih, što mi mnogo znači – izjavio je Aleksander Čeferin

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari