Atletski savez Srbije: Žalba odbijena zbog Amerikanaca

Ostavite komentar


  1. Ako je izmereno da je skok 6.91 kako je konstatovano da je pobednički?
    Da je kojim slučajem Klišina bila prva da li bi smo se onda žalili?
    Ivani inače svaka čast za četvrto mesto.

  2. Jeste peh. Atletski savez Srbije je zaboravio da kaze "NATO u blato". Jadno i zalosno. Pozdravite Iliju Cvorovica.

  3. Kakva histerija,kao da je Ivana preplećena na medalje.Sve je bilo regularno,ona je već na zalasku karijere i ovo joj je maksimalni domet!

  4. "Da li bismo uložili žalbu da je Klišina osvojila zlatnu medalju?" je prilično odvratan komentar. Čovek je rekao da su se žalili neposredno nakon Ivaninog skoka. Pre nekoliko godina na prvenstvu za juniore u Novom Sadu skakala Klišina. Malobrijna publika joj je toliko zviždala da je mene bilo sramota. Istini za volju.

  5. Dosta huškanja, zavera, mržnje…."eto mrze Srbe"….pravila su pravila "meri se ostavljeni trag u pesku"!
    Ps. uzgred imala je pored tog skoka još 5 skokova (i šta bi?)

  6. Atletski savez izdaje saopstenja kao radikali. Sram vas bilo. Ivana je sve objasnila… svaka joj cast, nedostatak srece

  7. Dokle će u Srbiji da vlada histerija zavere svih, a naročito zapada i Amerike protiv nas. U svim sportovima postoje pravila koja treba i koja se poštuju. Atletski savez Srbije, u kojem su pored nametnutih političara i bivši atletčari, ne bi trebao da doliva ulje na vatru, a već da sportski čestita osvajačicama medalja. Naša Španovićka nije imala sreće. Skočila je najduži skok ali jedemo njene opreme ostavio trg u pesku ranije. Nije ona ni prva ni poslednja kojoj su se ovakvi ili slični pehovi dogodili. Zato treba da se već jednom oslobodimo teorije zavere i da sportske rezultate gledamo kao takve, a ne kao rezultate bitaka.

  8. Svi na doček ispred Gradske Skupštine da dočekamo našu Atletsku Kraljicu.

  9. Ivana,mi te svi volimo!Ti si nasa svetska prvakinja!A,ostali,neka se stide.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.