Bajern ubeđuje Levandovskog da ostane, Haland ni u mašti 1Foto: EPA-EFE/ MAURIZIO BRAMBATTI

Poljski mediji su nedavno pustili informaciju da se Robert Levandovski usmeno dogovorio sa Barselonom i da bi od naredne sezone trebalo da se iz Minhena preseli u Kataloniju. Oliver Kan, generalni direktor Bajerna, poručio je da se u Minhenu neće pomiriti sa eventualnim odlaskom najboljeg klupskog strelca poslednjih sezona.

Bajern je nenadano ispao iz Lige šampiona već u četvrtfinalu. Viljareal je bio bolji u dvomeču, a s obzirom na bodovnu prednost u Bundesligi, u klubu su polako počeli da se pripremaju za narednu sezonu.

Levandovski nije zadovoljan ponudom koju ima od strane kluba za nastavak saradnje, a navodno je već namignuo Barseloni da krenu u ostvarivanje transfera.

„Na današnji dan Robert Levandovski još ima važeći ugovor sa Bajernom i to na još jednu sezonu posle ove. Mi želimo da ostane kod nas koliko god je to moguće. Malo smo zabrinuti, gledajući njegove godine. Zato sve ide sporije nego što bismo želeli“, otkrio je Oliver Kan u razgovoru za televitiju Sport1.

Kan priznaje da mu nije čudno što Poljak želi da ode iz Bavarske.

„Naravno, Levandovski razmišlja o odlasku, zbog toga što je u Bajernu osvojio sve što je mogao da osvoji. Sada je na nama da ga ubedimo da ostane“, isrekn je generalni direktor Bajerna.

Nekada proslavljeni golman smatra da Erling Haland sigurno neće doći u Bajern narednog leta.

„Mi ne bismo naš posao radili kako treba kada ne bismo pratili tako mladog i talentovanog igrača kao što je Haland. Ali, ceo taj paket, u kojem su obeštećenje, provizije i njegova plata je daleko, daleko od našeg domašaja čak i u mašti“, poručio je Kan ubeđen da Bajern za dovođenje Halanda, ukupno za sve izdatke ne bi mogao da izdvoji procenjenih 300 miliona evra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari