Bešiktaš ne odustaje od fudbalera Crvene zvezde; ako neće Dragović možda ima ko hoće 1Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Istanbulski crno-beli nameračili se na fudbalere iz Ljutice Bogdana.

Pokušali su u Bešiktašu da prvo dovedu Saldanju iz Partizana, odnosno Osmana Bukarija iz Crvene zvezde.

Pred novogodišnje praznike ponovo su boravili u Ljutice Bogdana kako bi ispitali mogućnost preselenja Aleksandra Dragovića.

Navodno su kapitenu Crvene zvezde ponudili 1,2 miliona evra po sezoni, a samom klubu obeštećenje od 700.000 evra, s obzirom na to da nekadašnjem reprezentativcu Austrije ugovor ističe u junu.

Zvezdan Terzić nije želeo da pusti pouzdanog defanzivca, ali će možda drugačije razmišljati kada je u pitanju Žan Filip Kraso.

Prema pisanjima turskih medija, istanbulski velikan zainterosovan je da dovede reprezentativca Obale Slonovače koji će nastupati za svoju zemlju na Kupu afričkih nacija.

Tehnički pismen fudbaler navalnog reda prošlog juna stigao je na Marakanu kao slobodan fudbaler, nakon isteka ugovora sa francuskim Sent Etjenom.

U prvi mah je delovalo da je Zvezda ubola bingo, posebno nakon njegovih partija tokom priprema za takmičarsku 2023/24.

Ipak, kako je vreme prolazilo, Barak Bahar je sve manje računao na Krasoa, neretko mu menjavši pozicije u ekipi.

Na kraju je i definitivno ispao iz startne postave, međutim, iako je ostavio utisak poprilično lenjog i za defanzivu nezainteresovanog fudbalera, uspeo je da u Superligi postigne sedam golova.

Vladan Milojević sigurno će želeti da se na licu mesta uveri u njegove kvalitete, međutim, s obzirom na fudbalske navike i ne baš veliku disciplinu u igri, ne bi bilo iznenađujuće da Kraso ne dočeka prolećni deo sezone u Zvezdi, posebno ukoliko ostavi dobar utisak na Kupu afričkih nacija.

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari