Bez golova u meču Zvezde i Vojvodine 1Foto: BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Fudbaleri Crvene zvezde i Vojvodine odigrali su večeras u Beogradu nerešeno 0:0, u meču prvog kola Super lige Srbije.

Zvezda je tako prekinula seriju od 13 uzastopnih pobeda nad Vojvodinom.

U drugom kolu Super lige Srbije aktuelni šampioni, ekipa Zvezde dočekaće Mladost iz Lučana, a Vojvodina dočekuje Partizan.

Pre toga oba tima igraće u kvalifikacijama za evropska takmičenja, Zvezda protiv Kairata na gostovanju u sredu, dok Vojvodina u okviru kvalifkacija za Ligu konferencija gostuje litvanskom Panevezisu, u četvrtak.

Stanković: Zadovoljan sam igrom, nedostajao gol

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je večeras da je zadovoljan pristupom njegove ekipe u meču sa Vojvodinom, kao i da je nedostajao samo gol da bi utisci bili potpuni.
„Nedostajao je samo gol, igrali smo fantastično, dominirali… Ja nemam šta da kažem utakmica je bila puna trke, naravno da je mogao i neki kontranapad da dođe. Mora uvek da se radi, ali ovakav pristup, ovakvo trčanje… Jedan gol bi promenio sve“, rekao je Stanković za Arenu.

Fudbaleri Zvezde i Vojvodine odigrali su nerešeno 0:0 u meču prvog kola Super lige Srbije.

„Pre svega mi je drago što smo se posle godinu dana vratili pred pun sever, sigurno je bilo emocija, ali momci su odigrali svih 90 minuta stvarno dobre utakmice. Ima detalja koje moramo da korigujemo, ali idemo dalje“, istakao je Stanković.

Zvezda će sledeći meč igrati u sredu protiv Kairata, u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Stanković je dodao da je njegovoj ekipi potrebno što više ovakvih utakmica, ali je ocenio i da je svaki meč poseban.

„Nama je potrebno da nametnemo ovakav ritam i da idemo do kraja. Sada imamo odmor i spremamo se za sredu, gde opet igramo protiv bloka“, zaključio je on.

U drugom kolu Super lige Srbije Zvezda dočekuje Mladost iz Lučana.

Trener Vojvodine: Ponosan sam na svoje igrače

Trener fudbalera Vojvodine Slavoljub Đorđević rekao je večeras da je ponosan na svoje igrače, nakon što su odigrali nerešeno 0:0 sa Crvenom zvezdom u Beogradu.

„Sa Zvezdom može da se igra samo na ovakav način. Jako sam ponosan na moje momke. Mnogi ih omalovažavaju od prvog dana. Uzeti Zvezdi bod u Beogradu pred polu-punim stadionom, to je veliki uspeh. Želim mojim momcima da nastave ovako“, rekao je Đorđević za Arenu.

Fudbaleri Zvezde i Vojvodine odigrali su nerešeno 0:0, u meču prvog kola Super lige Srbije.

„Zvezda je bila bolja, ali čekali smo kontranapade. Malo smo brljavili u njima, ali nemam momcima šta da zamerim. Sada se spremamo za Evropu“, zaključio je trener Vojvodine.

Vojvodina u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferecnija gostuje u četvrtak litvanskom Panevežisu.

Nakon toga u narednom kolu Super lige Srbije Vojvodina dočekuje Partizan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari