Bibras Natho pozvao navijače da prekinu bojkot: Protiv Sabaha nam je podrška neophodna 1Foto: Pedja Milosavljevic/Starsport

Fudbaler Partizana Bibras Natho rekao je da je zadovoljan pobedom protiv Radničkog iz Niša (2:1) i pozvao navijače da prekinu bojkot utakmica u Humskoj.

– Bila je teška utakmica. Nismo loše ušli u meč, ali smo primili gol ni iz čega i posle toga smo bili pod pritiskom i pravili greške, što ne sme da se dešava. U poluvremenu smo se smirili i opustili, motivisano smo izašli na teren i srećan sam što smo pobedili – rekao je Natho posle utakmice, a zatim dodao:

– Nismo imali samopouzdanje posle poraza u prošloj utakmici i posle primljenog gola. Penal nam je dao malo vere i igrali smo mnogo bolje. Moramo da izvučemo pouke, moramo bolje da reagujemo.

Natho je rekao da ekipi treba podrška navijača.

– Potrebni su nam, vidi se razlika kada su sa nama i kada nisu. Podrška je važna i u četvrtak. Moramo da zaboravimo sve, ovo je za Partizan, ovo je i više od toga, ovo je za bodove za srpski fudbal. Trebaju nam da napravimo veliki preokret, pozivamo ih da dođu i da nas podrže – naveo je Natho.

Partizan će u četvrtak u Beogradu igrati protiv azerbejdžanskog Sabaha, revanš utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija i pokušaće da nadoknadi dva gola minusa iz prvog meča.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari