Bogdan mora na magnetnu rezonancu 1foto (BETAPHOTO AP Photo/Hakim Wright Sr.)

Bogdan Bogdanović je i pre meča sa Njujorkom imao manjih zdravstvenih problema, međutim duel sa Niksima morao je da napusti zbog povrede desnog skočnog zgloba. Srpski as je nezgodno doskočio na nogu svog saigrača Klinta Kapele, odmah se uhvatio za povređeni zglob i uz pomoć saigrača napustio parket. Prvi pregledi pokazali su, na sreću, da Bogdan nije doživeo prelom.

Problemi po Houkse samo se su multiplikovali tokom utakmice, s obzirom na to da je i Kem Rediš morao ranije da završi meč zbog problema sa zglobom leve ruke.

Spoljna liniji Atlante, tako je protiv Niksa ostala sa malim borjme kvalitetnih opcija, što se odrazilo i na krajnji rezultat (90:99).

Houksi su doživeli prvi poraz, inače, posle sedam vezanih pobeda. Ipak, daleko više od izgubljenog meča od Njujorka, Nejta Mekmilana, trenera Houksa, brine stanje u kojm se posle povrede skočnog zgloba, nalazi Bogdan Bogdanović.

Američki stručnjak je naveo da su obojica, Redić i Bogdanović, već obavili rendgenske snimke i da su rezultati „negativni“, tačnije, ustanovljeno je da nije došlo ni do kakvog preloma.

Ipak, iz prevenstivnih razloga, Bogdana očekuje i odlazak na magnetnu rezonancu.

„Mrzim da vidim takve stvari. Nadamo se da će pregled na magnetnoj rezonanci biti takođe negativni (na prelom) i da će momci moći da se vrate brzo na teren. Doktori žele detaljnije da pregledaju obe povrede“, otkrio je Mekmilan.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari