Bregar: Pokazali smo veliko srce 1Uroš Bregar foto Peđa Milosavljević Starsport

Selektor rukometašica Srbije Uroš Bregar izjavio je večeras da je i pored poraza njegova ekipa pokazala veliko srce i veliku želju, ali da su Francuskinje ipak iskusnija ekipa, koja ume da kazni svaku grešku.

Srbija je večeras poražena od Francuske sa 19:22, u drugom kolu Grupe 1 glavne runde Svetskog prvenstva.

„Velika šteta zbog poraza. Pokazali smo veliko srce i veliku želju. Teško je odigrati svih 60 minutu dobro protiv tako jake ekipe i naći rešenje u situacijama jedan na jedan, dva na dva. Drugo poluvreme smo počeli malo brzopleto. One su brže od nas, iskusnije i uspele su to da kazne“, izjavio je Bregar.

Rukometašica Jovana Risović rekla je da je Srbija odigrala veoma hrabro večeras.

„Jako teška utakmica. Ušle smo u meč kao da nemamo šta da izgubimo protiv aktuelnih olimpijskih šampionki. Igrale smo borbeno i hrabro, i mislim da smo pokazale veliko srce“, izjavila je Risović.

Tamara Radojević je izjavila da je preponosna na svoju ekipu i na borbu celog tima protiv favorizovane Francuske.

„Pre svega bi želela da čestitam svojoj ekipi. Odigrale smo odličnu utakmicu. Francuska je zahvaljujući svom iskustvu stigla do dva boda, ali i pored toga ja sam preponosna na svoju ekipu. Borile smo se do kraja i pored poraza nismo poklekle protiv favorizovane Francuske“, rekla je Radojević.

Srbija će svoj poslednji meč na Svetskom prvenstvu odigrati protiv Slovenije u ponedeljak, 13. decembra od 18.00.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari