Budite deo neverovatnog takmičenja - Priključite se i osvojite električni trotinet! 1Foto: Meridian

Igrajte i osvojite fantastične nagrade u kladionici Meridian.

Sportsko klađenje u Meridianu nikada nije bilo uzbudljivije. Ovog leta, samo u kladionici Meridian, čeka vas fantastično takmičenje i neverovatne nagrade za najveći broj odigranih tiketa!

Iznenađenjima, kao i jedinstvenim bonusima i promocijama, nikada kraja u kladionici Meridian! Sada nove, ali i iskusnije igrače, čeka takmičenje u kojem možete osvojiti fenomenalni ELEKTRIČNI TROTINET!

Svako ko je otvorio nalog i registrovao se u Meridianu od 15. avgusta ove godine ušao je u trku za osvajanje ne samo električnog trotineta, već i brojnih drugih nagrada!

Sve što je potrebno da uradite jeste da odigrate najveći broj tiketa na sportskom klađenju i/ili brojevima i trotinet je vaš!

I zato – ukoliko još uvek nemate otvoren nalog vreme je da se registrujete na meridianbet.rs, a čeka vas i bonus dobrodošlice – 500 RSD, ali i „karta“ za učešće u takmičenju jer je aktivan nalog, zapravo, jedini uslov!

Takmčenje za osvajanje električnog trotineta i drugih nagrada traje mesec dana, odnosno od 15. 08. 2020. u 00:00h do 15. 09. 2020. godine u 23:59h. Samo oni tiketi koji su uplaćeni i odigrani u ovom periodu ulaze u takmičenje.

Uplata po tiketu mora najmanje da iznosi 100 dinara. Međutim, da biste bili deo ove neviđene promocije, neophodno je da minimalna ukupna kvota po događaju na tiketu bude jednaka ili veća od 1.5. Ali, takođe možete učestvovati u ovoj igri ako je ukupna kvota na celom tiketu jednaka ili veća od 7.

Minimalan broj parova na tiketu, koji planirate da odigrate, mora biti jednak ili veći od 5.

Važno je reći da tiketi za ovo takmičenje MORAJU biti odigrani sa keš naloga igrača, odnosno da se tiketi koji su odigrani sa bonus naloga neće računati.

Za vreme trajanja takmičenja, igrač mora uplatiti i iskoristiti depozit u minimalnoj vrednosti od 1.000 dinara. U suprotnom, svi tiketi tog igrača neće biti u igri za osvajanje električnog trotineta.

Nemojte da posustajete, jer svakome od vas se ukazala šansa za vrednim novčanim nagradama!

Priključite se odmah, jer vas samo u Meridianu čekaju vredne nagrade!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari