Bukari: Veliki meč je pred nama, želimo da navijači budu radosni 1Foto: Peđa Milosavljević /Starsport

Fudbaler Crvene zvezde Osman Bukari rekao je danas da je pred ekipom veliki meč protiv Monaka, kao i da će učiniti sve da obraduju navijače.

„Veliki meč je pred nama, znamo koji je ulog i šta može da nam donese utakmica u Monaku. Igrao sam u Francuskoj, dobro poznajem ligu, svestan sam da nas očekuje težak zadatak, ali i pored toga smo sigurni da možemo da stignemo do željenog rezultata“, rekao je Bukari, preneo je klupski sajt.

Fudbaleri Crvene zvezde gostovaće u četvrtak ekipi Monaka (18.45), u meču poslednjeg šestog kola Grupe H Lige Evropa.

Na tabeli Grupe H vodi Ferencvaroš sa 10 bodova, Monako je drugi sa sedam, Trabzonspor ima šest bodova na trećem mestu, a Zvezda je poslednja sa istim učinkom.

U istom terminu igra se i utakmica u Trabzonu između turske ekipe i Ferencvaroša.

Prvoplasirani tim osiguraće plasman u osminu finala Lige Evropa, druga ekipa ide u šesnaestinu finala tog takmičenja, a treći tim ide u šesnaestinu finala Lige konferencija.

Bukari je dodao da je ekipa motivisana i da su vredno radili za ovaj meč.

„Meč protiv Monaka (0:1) koji smo igrali u Beogradu je pokazao koliko možemo, ne samo da smo parirali trkački sjajnoj ekipi već smo uspeli da budemo bolji tokom većeg dela utakmice. Ostaje žal za neiskorišćenim šansama u prvom meču, ali vredno smo radili od tada i sigurni smo da će se naš trud isplatiti“, rekao je vezni fudbaler.

Fudbaler Zvezde istakao je da su igrači u „rezultatskom naletu“ i da žele da donesu radost navijačima kojih će biti mnogo u Monaku. „Siguran sam da će atmosfera biti neverovatna, svi živimo za ovakve utakmice, kako igrači, tako i navijači. Prethodnih godina je Zvezda beležila istorijske rezultate, navijači isto očekuju i u četvrtak. Na nama je da se borimo do poslednjeg sudijskog zvižduka i učinimo zvezdaše ponosnim“, zaključio je Bukari.

Utakmica između Monaka i Crvene zvezde na programu je u četvrtak od 18.45.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari