Četvrti bod Slobode u prolećnom delu sezone 1Foto: FB/GFK Sloboda

U 18. kolu Srpske lige Zapad fudbaleri Slobode gostovali su u Kraljevu, gde su su u susretu sa domaćom Slogom odigrali nerešeno, 0:0.

Meč je protekao sa malo prilika za pogodak na obe strane, a najbolju šansu za vođstvo Slobode u prvom poluvremenu propustio je Đordje Glišović. Fudbaler Užičana pokušao je da savlada golmana Sloge udarcem sa ivice šesnaesterca, ali je lopta prošla pored statative gola domaćih.

U drugom poluvremenu gosti su imali terensku inicijativu, ali Šušnjar, Tripković, Gajić, Marjanović i na kraju Milekić nisu uspeli da zatresu mrežu Kraljevčana. Malo je nedostajalo da domaći fudbaleri upišu sva tri boda, jer je u samom finišu susreta u Kraljevu golman Slobode Vukašinović odlično intervenisao i sprečio domaće napadače da postignu pogodak, pa je meč završen bez pobednika i bez golova.

Lider na tabeli Srpske lige Zapad, Sloga iz Požege, je na svom terenu savladala Trepču sa 1:0 i tako stekla pet bodova više od užičke ekipe.

Fudbaleri Slobode imaće priliku da smanje zaostatak za Požežanima već u sredu, kada će u odgođenoj utakmici 16. kola gostovati u Bogatiću gde će se sastati sa ekipom Mačve.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari