Čovek fudbala, od glave do pete 1Foto: Starsposrt

Dan posle poraza od Brazila i ispadanja sa Svetskog prvenstva, Fudbalski savez Srbije doživeo je još veći gubitak, jer je njegov 46-išnji sportski direktor Goran Bunjevčević izgubio višenedeljnu bitku sa teškim posledicama moždanog udara.

Ostavivši u šoku saborce iz FSS, na povratku iz Rusije, ali i sve koji su poznavali ovog nekada uspešnog štopera.

„Fudbalska Srbija žali jer je izgubila jednog od najboljih sportskih radnika, sjajnog čoveka, velikog profesionalca, osobu koja je svojim radom i ponašanjem bila primer za sve one koji sebe vide u fudbalu“, ovako se od popularnog Bunje oprostio njegov FSS.

Uz intervju svog nekadašnjeg defanzivca, gde je rođeni Karlovčanin pričao o neprolaznoj ljubavi prema klubu čiji je dres nosio od 1997. do 2001. glodine, poslednju poruku poslali su i crveno-beli sa „Rajka Mitića“. „I Zvezda će uvek voleti tebe. Počivaj u miru, Bunjo!“

S Partizanom je vodio mnoge sportske bitke, ali je gospodskim ponašanjem zaslužio poštovanje večitog rivala.

„Bio si čovek, prijatelj i brat, a naposletku izvrstan fudbaler. Nek ti je večna slava“, napisali su crno-beli, a biranim rečima od mladog funkcionera FSS rastali su se i engleski Totenhem i holandski Den Hag, čiji je igrač takođe bio, kao i svi vodeći mediji u ove dve zemlje, pa i u ostatku Evrope.

Prerano preminuli fudbaler Grafičara, BASK-a i Rada i nekadašnji funkcioner Zemuna, biće sahranjen u subotu na Novom bežanijskom groblju u 15 časova, a pre toga biće održana komemoracija u Skupštini grada Beograda, od 10 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari