Crvena zvezda izdvojila "sporne situacije" sa večitog debija i poziva javnost da sama proceni (VIDEO) 1Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Nedeljni večiti derbi obilovao tenzičnim situacijama zbog kojih su sudije imale veoma težak zadatak. Košem Jaga dos Santosa crveno-beli trijumfovali protiv Partizana (88:86).

Dan nakon pobede nad Partizanom, posle koje su crveno-beli pobegli večitom rivalu na vrhu ABA lige na tri pobede (16-2) klub sa Malog Kalemegdana napravio je video koji sadrži pojedine sudijske odluke koje su bile predmet spora ili slobodnog tumačenja.

Utakmica je obilovala kontaktima, tenzijom i potezima zbog kojih je posao Saši Puklu, Josipu Radojkoviću i Urošu Obrkneževiću dodatno bio otežan i komplikovan.

Meč je često prekidan kako bi se snimci pregledavali, gubio se ritam utakmice koja je trajala gotovo dva i po sata i posle koje verovatno obe strane mogu biti (ne)zadovoljne suđenjem.

U Crvenoj zvezdi su pozvali javnost neka sama protumači momente koje na Malom Kalemegdanu očigledno smatraju da su sporni, odnosno da sudijski kriterijumi nisu bili adekvatni.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari