Gde možete da gledate večerašnje mečeve Crvene zvezde i Partizana u Evropi? 1Photo by Dusan Milenkovic/Starsport.rs

Fudbaleri dva najveća srpska kluba igraju možda ključne duele za proleće u UEFA takmičenjima.

Ekipa Partizana će prva na teren, jer će u 18.45 na crtu Nici, sa željom da savlada francuski tim na njegovom terenu i na taj način osigura ostanak u Ligi konferencije i posle zimske pauze.

Crno-beli trenutno drže prvo mesto u grupi D, sa osam bodova, prati ih večerašnji rival (5), a njega izjenačeni Keln (4) iz Nemačke i Slovacko (4) iz Češke.

Ovaj duel izabranika Gordana Petrića možete pratiti u direktnom televizijskom prenosu na prvom kanalu Radio televizije Srbije i Arena sport premium 1 programu.

Posle večitog rivala svoju bitku će da bije i Crvena zvezda (21.00), koja će kao domaćin probati da savlada Trabzon i tako ostane u konkurenciji za osminu finala Lige Evrope i(li) baraž Lige konferencije.

Crveno-beli posle četiri kola H grupe imaju samo tri boda i nalaze se na začelju H grupe, rival iz Turske ima duplo bolji učinak (6), dok kolo vode mađarski Ferencvaroš (9) i francuski Monako (6).

Ko se ne nađe u Ljutice Bogdana, ton i sliku sa biti ili ne biti utakmice pulena MIloša Milojevića može da posmatra u direktnom prenosu na Javnom servisu RTS i Arena sport premium 1 programu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari