Crvena zvezda ne da (još) Dragoviću da ode u Sampdoriju 1Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Ništa od ponovne saradnje austrijskog štopera i bivšeg trenera crveno-belih Dejana Stankovića.

Najmanje do leta, do kada šampion Srbije nema nameru da pusti iskusnog centralnog defanzivca srpskog porekla. Mada je menadžer Aleksandra Dragovića preko medija nagovestio njegov odlazak ove zime, uprava je zauzela drugačiji stav i predočila ga nesuđenom pojačanju kluba iz Đenove.

„Stav kluba je bio jasan od samog početka. U ovom prelaznom roku Dragović ne može da ide nigde. Pročitao sam šta je rekao Dragovićev menadžer. Ali, Aleksandar je bio na razgovoru kod Zvezdana Terzića, gde mu je jasno predočeno ovo što sam rekao i Dragović je prihvatio da ostane do leta“, demantovao je danas prevremeni razlaz sportski direktor Mitar Mrkela.

Situacija sa Strahinjom Erakovićem je drugačija, jer je mladi štoper skrenuo pažnju mnogih evropskih klubova i mogao bi da donese lepu zaradu šampionu Srbije.

„Što se tiče Erakovića, postoji mogućnost da ode, a to naravno zavisi od ponude koju ćemo dobiti. Najtraženiji igrači su Mitrović (Stefan) i Eraković. Od tih ponuda zavisi da li će otići“, objašnjava čovek zadužen za kadriranje u sportskom sektoru branioca titule i Kupa Srbije, iza kog je učešće u grupnoj fazi Lige Evrope.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari