Da li Radonjić odlazi iz Zvezde: Mediji različito o njegovim daljim potezima u karijeri 1Foto: STARSPORT

Crnogorski košarkaški stručnjak i dosadašnji trener Crvene zvezde Dejan Radonjić trenutno je u žiži javnosti u iščekivanju njegove odluke gde će nastaviti karijeru.

Košarkaški klub Crvena zvezda juče je saopštio da je Radonjiću ponuđen novi ugovor.

Dosadašnji ugovor mu je istekao, a pregovori su u toku i prema rečima Uprave kluba crnogorski stručnjak ima rok do kraja juna da se izjasni po pitanju ponude.

Međutim, danas su se u medijima u Srbiji i Crnoj Gori pojavile razne spekulacije o nastavku karijere trofejnog trenera.

Radio-televizija Crne Gore (RTCG) je objavila nezvanične informacije da je Radonjić potpisao ugovor sa grčkim Panatinaikosom.

Nakon završetka ABA lige i prvenstva Srbije, u kojima je beogradski klub uzeo dve titule, izgledalo je da je dogovor crnogorskog trenera i uprave crveno-belih pitanje formalnosti, ali je onda počeo egzodus igračkog kadra, navodi RTCG.

Ipak, Sport klub tvrdi da ima pouzdane infomracije koje dokazuju da Dejan Radonjić još uvek nije potpisao ugovor sa grčkim Panatinaikosom.

Atinjani se zasad ne oglašavaju, ali grčki mediji navode da bi u naredna 24 sata nešto moglo da se dogodi, prenosi Sport klub.

Podsećamo, ekipu su napustili prvo Nejt Volters, pa je Ostin Holins potpisao za Makabi, da bi potom i Dejan Davidovac pojačao moskovski CSKA, a na kraju se pojavila informacija da je Nikola Kalinić blizu potpisa sa Barselonom.

Radonjić je između dva mandata u Crvenoj zvezdi sa kojom je osvojio 15 trofeja bio trener Bajerna iz Minhena iz kog je otišao nakon razmimoilaženja u stavovima sa čelnicima kluba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari