Danas saznaje: Država iz budžeta časti Partizan dva miliona evra da bi mogao da igra UEFA takmičenja sledeće godine

Ostavite komentar


  1. Parizer 29.dinara,pomoć Partizanu 2.miliona evra! Srbija je zaista ekonomski tigar. Tačno faraon otima naše pare i deli ih kao svoje. Glupi moj narode!

  2. A zašto mora da igra? Da se bruka ko i moja Zvezda.Ne dati im narodni novac.Imaju plate od 10.do 50.hiljada evra, neka im smanje plate ako smeju.

  3. Sto da se ne pomogne,pa to je srpski klub i ima mnogo navijaca,ja nisam taj ali ipak treba izaci u susret a oni ce to znati da vrate.

  4. Država časti, od čijih para? Oteto od naroda?
    Lako je ići na Slavu kod drugog a slaviti istu slavu!

  5. Crvena zvezda i Partizan, igrali bi u domaćoj „Šoder“ ligama! Mozak je ostao zarobljen u 1941 godini!

  6. @Kreditno….Finansiraj ih TI a ne od Narodnih para.Patizanu Milioni a decai narod nam se leči od SMS poruka i donacija? Gde god partizan i zvezda izađu van srbije, samo blamiraju sebe, klub i državu! Neka zarade pare, perući prozore i da rade u gradskoj čistoći.Nisu oni manekeni!

  7. Zato više nema:Vučiću pe..ru,Uprava napolje.Stigle pare,a biće i prvaci države,..malo li je?

  8. Ово је чисто пљување сваше стране на пфц, а зарад улизивање криминалном клану из врха цигоша,тате и синова,кумова,итд

  9. Ko vam je javio da drzava daje pare, Tuta Bugarin? Plasim se za vase zdravlje. Na sta je spao Danas, da objavljuje ovakve tekstove. Koji izvor iz FSS, Zika Obretkovic?

  10. Kako vas samo nije sramota prosite pare a psujete vucica na svakoj utakmici zato vas ne vole

  11. Odlične vesti, svaka čast. Kad pomislim samo koliko gladnih pijavica će ovo da nahrani… puna mi je duša, suza kanula…

  12. Pa to se znalo ustupak za ustupak, jer je FK Partizan prepustio drugo mesto koje mu je donosilo 15.000.000 evra, TSC, je je gazda obećao njegovom velikom prijatelju da će TSC biti drugi, čak je i Ĉukariĉki morao zadnju utakmicu da ne dobije. Dokle bre da se oravimo da se unapred ne zna ko će koju poziciju da zauzme, jer gazda tako odkuči, sjašite više političari iz sporta. Pustite da sami sportisti viteški pokažu ko je bolji. Nego da se ostali ne radiju, jer će opet FK C. Zvezda biti prvak.

  13. Neverovatno, ima para za ove nazovi fudbalerr ,ima para za nacionalne stadione , klubovi mogu da budu duzni koliko hoce i nemoraju da vrate , a svi ostali vracaju svoje dugove , a ko nema bankrotira i gasi se. Za bolesnu decu skupljaju se pare sms , o jadna drzavo koji li su ti prioriteti ,sramota

  14. Nemoj da nas časte samo oni nemoj!
    Bolje ništa da ne igramo nego da nam klub vode sns uprava njihovi treneri i da se tjeraju najbolji igrači svake godine da ne daj Boze zvIJezdu ne ugroze…
    Da je uprava časna odbila bi bilo kakvu njihovu ponudu….

  15. Nesposobnim fudbalerima 2 miliona, a toliko je drugih sportova gde smo zaista uspešni i gde bi i deseti deo te sume mnogo značio. A da ne pričam o drugim sferama života gde bi taj novac i više nego značio. Sramota!

  16. Параноја, паразити , протекција, проституција државе, !

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.