De Minor poriče rečeno i krivi medije za "svađanje" sa Đokovićem 1EPA-EFE/LUKAS COCH

Australijuski teniser tvrdi da je njegovo izjašnjavanje o povredi srpskog kolege izvučeno iz konteksta.

Rečenica „Ili on nije povređen ili ja nisam dovoljno dobar igrač“ munjevito je juče obišla svet i naišla na različite i burne komentare, jer je izrečena nakon što je Novak Đoković za nešto više od dva sata, u ti seta, sa samo pet izgubljenih gemova, pregazio Aleksa de Minora.

Izjava preneta sa konferencije za medije naljutila je i osvajača 21. grend slemova, jer osim pojedinih glasila i neke njegove kolege, poput Australijanca, sumnjaju da zaista ima problema sa zadnjom ložom leve noge i zbog toga sve vreme Australijen opena nosi zavoje i flastere na butini..

Dan kasnije, De Minor tvrdi da su njegove reči pogrešno prenete, odnosno zlonamerno izvučene iz konteksta. Što je objasnio putem društvenih mreža.

„Mrzim to kako mediji uvek kreiraju nešto i izvlače stravi iz konteksta da bi dobili naslov. Nadigran sam juče. Kako bi bilo da se fokusiramo na tenis bar jednom. Vratiću se radu i napredovati, računajte na to. Hvala ti Australijo“, poručio je 24. reket sveta.

Kako to biva, njegovo oglašavanje je podelilo Tviter zajednicu, jer su ga jedni podržali a drugi žestoko kritikovali.

 

Đoković je očigledno upamtio i sve što je De Minor pričao prošle sezone kada je Srbin imao problema po ulasku u Australiju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari