Grci tvrde da je navijač koga su ubili huligani Dinamo Zagreba sedeo u kafiću i pio kafu s prijateljima

Ostavite komentar


  1. Da su u pitanju srpski navijaci, do sad bi na ovom portalu vristali o neophodnoj dekontaminiaciji Srba divljaka., jer eto svi su Srbi takvi. Kad su Hrvati u pitanju, never mind…

  2. a usput bi da nešto i prikolju… Sad su i jedni i drugi u NATO, pa neka ratuju međusobno.

  3. Grčki huligani se na tamo našli sasvim slučajno sa letvama, bakljama i palicama?

  4. To je to demokratsko društvo ndh , osim simolične novčane kazne uefa ih neće više kazniti

  5. Tuga i žalost.Magarcu iz Hrvatske koji je to uradio(izvinjavam se magarcima) predstoji nekoliko desetina godina u Grčkom zatvoru koji su poznati kao veoma udobni za život.Bolje se purgeru sam obesi,jer pakao te čeka

  6. Sve uhapsene a i one koji nisu trba uhapsiti i poslati na dugogodisnji prinudni rad a ubicu osuditi na dozivotni zatvor,samo tako ce normalni ljudi moci doci da normalno gledaju utakmice a pravi navijaci slobodno navijaju za svoj klub.

  7. Zašto se ćuti da klubovi finansiraju profesionalne navijače i da su ti navijači zaštićeni tako što im klubovi plaćaju advokate.Kazniti počinioca ,ali kazniti i klub bar sa deset godina ne igranja međunarodnih utakmica i funkcionere kluba finansijski i bavljenjem u sportu kako bi ljubitelji sporta mogli ponovo da se vrate na stadione.

  8. Ovo je za dozivotnu robiju!Porodici stradalog navijaca iskreno saucesce.Devojcici zelim brz oporavak.

  9. Na slican nacin su kod nas ubili Brisa Tatona u Bgu. I eno ga njegov ubica na tribini Partizana uvodi red za belivuka (privremeno odsutan)… a covek je sedeo u kaficu, pio kafu.. Grci ce poslati na robiju za primer, tako i treba.. sve do jednog bi ih drzao tamo godinama po zatvorima..

  10. Treba ukinuti jer očito nema poentu osim da bude poligon za iživljavanje, sistem za pranje novca, mesto za regrutovanje novih članova organizovanog kriminala. Ko voli fudbal, neka uzme neka pika loptu po poljani. Zdravije nego sedenje na tribini ili ispred TVa.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.