Pristalice Dinama otkrile da je novi član uprave „modrih“ bio navijač beogradskih crno-belih: Nećemo partizanovca u klubu, otac mu je bio oficir JNA 1Navijači Dinama. Foto: EPA-EFE

„Bed blu bojsi“, najvatrenije“ pristalice Dinama, obratili su se predsedniku zagrebačkog kluba Mirku Barišiću saopštenjem za javnost, u kojem tvrde da je jedan od članova nove uprave hrvatskog šampiona partizanovac.

Navijači „modrih“ otkrili su da je Denis Oroši, koji je u Skupštinu izabran kao kandidat sa područija grada Karlovca, u svojoj mladosti navijao za Partizan i redovno išao na utakmice crno-belih, prenosi „Index“.

Ova informacija otkrivena je zahvaljujući anonimnim Orošijevim sugrađanima, a kao jedan od dokaza da je to istina navedeno je da je njegov otac bio oficir u Jugoslovenskoj narodnoj armiji.

Navijači Dinama su u saopštenju pozvali predsednika Barišića da podnese ostavku:

„Poštovani gospodine Barišiću, u trenutku kad ova stranica kao i mnoge druge pozivaju na kupovinu ulaznica i mobilizaciju navijača za utakmicu s PAOK-om, Vi nam podmećete u skupštinu kukavičja jaja u vidu navijača beogradskog Partizana. Jeste li svesni da mi u četvrtak igramo s njihovim najvećim saveznicima? Hoće li ti grobari u četvrtak u loži i na našim tribinama navijati za „crno-bele“? Istovremeno se odričete legendi kluba kao što su Čerček i Deverić, te svojih vernih saradnika, časnih ljudi kao što su gospodin Gašparović i Naglić, te izvrsnih privrednika u vidu gospodina Kamenskog“, piše u obraćanju predsedniku Barišiću i dodaje se:

„Gospodine Mirko, vreme za častan uzmak ubrzano otkucava. Nemojte da dopustite da nečastan poraz obeleži kraj Vaše predsedničke karijere u GNK Dinamo .Prepustite klub mlađim, energičnijim snagama koje imaju rešenja za nagomilane probleme kluba.I nemojte nam dovoditi grobare u skupštinu jer to Vam nikad nećemo oprostiti“.

Dinamo u četvrtak igra na svom stadionu protiv PAOK-a prvi meč osmine finala Lige konferencija, što je bio povod da hrvatski mediji podsete da je „dobro poznato da su navijači Partizana u bratskim odnosima sa pristalicama kluba iz Soluna“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari