Direktor Australijan opena veruje da će Đoković igrati 1Foto: EPA-EFE JASON O'BRIEN

Direktor Australijan opena Kreg Tajli rekao je danas da očekuje da će prvi teniser sveta Novak Đoković i pored povrede igrati meč osmine finala protiv Kanađanina Miloša Raonića.

Đoković je u petak posle pet setova pobedio Amerikanca Tejlora Frica, ali se tokom meča povredio i odigrao je poslednja dva seta pod velikim bolovima. Srpski teniser tada je rekao da veruje da je pokidao mišić i da nije siguran da li će igrati u nedelju protiv Raonića.

„Gledaćemo ga. On je otporan, on je čvrst. Kada se probudi shvatiće šta treba i otići će na odgovarajući tretman. Kako je igrao, ta dva seta, bio sam prilično iznenađen što je uspeo da dobije meč. Ali, mnogo puta sam ga video kako igra ovde, ovo je njegov teren, oseća se udobno na njemu, podigne igru, on je toliko dobar“, rekao je Tajli za australijsku televiziju Najn.

Organizatori su meč branioca titule Đokovića i Raonića stavili kao poslednji na programu „Rod Lejver Arene“ i počeće u nedelju od 10.30.

Osmostruki šampion Australijan opena nije danas trenirao i biće podvrgnut dodatnim pregledima pre nego što odluči da li će nastaviti učešće na turniru, preneli su australijski mediji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari